MEGBÍZÁS

Szeptember 23, 2019 - BUDAPEST
Szép a magyar nyelv, úgy mondja: "megbízást ad valaki valakinek", vagyis nemcsak megkéri, hogy készítsen el valamit a kérésének megfelelően, hanem kinyilvánítja, hogy MEGBÍZIK szakértelmében, stílusában, vagyis általában az emberben.
MEGBÍZÁS
A belsőépítész készíthet bármennyi 3D látványtervet, falnézetet, stílustanulmányt, vagy hozhat bármennyi anyagmintát, (persze ezekre szükség van a tervezés folyamán) semmi sem fogja tökéletesen megmutatni a végleges és valós eredményt előre, azaz szükség lesz a bizalomra: "megbízom abban, hogy a szakember tökéleteset fog számomra alkotni".
Ha megkérdezik tőlünk, mire vagyunk a legbüszkébbek, akkor első sorban ez a bizalom, amivel megrendelőink megjutalmaznak minket. Ezért a bizalomért cserébe tudunk mi víziót és elképzelést adni, amit leginkább egy olyan fotó mutat meg, ami ugyanabból a nézőpontból készül a tervezés megkezése előtt és az elkészült enteriőrt.
MEGBÍZÁS 1.kep
APROPÓ
Mint ahogy azt az ARS POETICA menüpontban is megfogalmaztuk, az embert naponta érik impressziók, melyek új gondolatokra sarkallják. Szeretnénk ennek a blognak a segítségével megmutatni velünk mik történnek, milyen hatások, impulzusok érnek.


CIMKÉK:
szekrény
pályázat
nyaraló
nappali
megjelenés
lakberendezés
iroda
inspiráció
felújítás
design
belsőépítészet