HOLLYWOOD TRIP

November 06, 2020 - BUDAPEST
Címkék:
Magyarország egyik legrangosabb belsőépítész magazinja -az OCTOGON DECO- jelentette meg egyik munkánkat.

HOLLYWOOD TRIP
Az Operaház szomszédságában álló ház átalakított lakása sok örömet és bosszúságot okozott:
Öröm volt a tervezése, mivel tulajdonosa inspirálóan kreatív művészember, ami az egész munkafolyamat során sok lehetőséget és vagányságot engedett meg. A közös gondolkodás barátsággá formálta kapcsolatunkat megrendelőnkkel.
Bosszúság volt a kivitelezése, mivel a régi épület a bontást követően sok előre nem látható problémát hozott elő azzal, hogy a padló alatti födémről kiderült, hogy fa anyagú, így annak megerősítése sok időt és energiát emésztett fel.
A projekt befejezése nem csak azért volt örömteli, mert a kivitelezés lezárult, hanem azért is, mert remek egyedi összhatású enteriőr kelt életre a gondos tervezés és kivitelezés folyományaként.

Ha van időtök, most vásároljatok OCTOGON DECO-t és a közelgő ünnepek alatt olvassátok el a lakás átalakulásának történetét!
HOLLYWOOD TRIP 1.kep HOLLYWOOD TRIP 2.kep
APROPÓ
Mint ahogy azt az ARS POETICA menüpontban is megfogalmaztuk, az embert naponta érik impressziók, melyek új gondolatokra sarkallják. Szeretnénk ennek a blognak a segítségével megmutatni velünk mik történnek, milyen hatások, impulzusok érnek.


CIMKÉK:
szekrény
pályázat
nyaraló
nappali
megjelenés
lakberendezés
iroda
inspiráció
felújítás
design
belsőépítészet