2009 júliusában a Google és a Guggenheim Múzeim által kiírt pályázaton indultunk

Augusztus 20, 2009 - BUDAPEST
Címkék: pályázat, design
A pályázati kiírásban olyan "menedékhely" kitalálása volt a cél, mely a pályázó által választott környezetbe integrálható építmény...
2009 júliusában a Google és a Guggenheim Múzeim által kiírt pályázaton indultunk
Pályázatunk célja a föld túlnépesedésével kapcsolatos aggodalmaink kifejezése volt. Egyre többen élünk egyre kisebb területén a földnek. Ezért a békés együttélés egyre fontosabbá válik, ami csak úgy biztosítható, ha megértjük egymás kultúráját. Tanulnunk kell egymásról. Kicsit elvonulni, olvasni, tájékozódni, szembenézni önmagunkkal. A globális problémára olyan építmény megalkotása lehet a válasz, ami minden környezetben megállja a helyét. Ezért döntöttünk egy modulrendszerű épület elkészítése mellett. A kialakított keretszerű alapelemet egymás után fűzve, forgatva, eltolva alakul ki az építmény, éppen úgy mint az általunk bemutatott példa Közép-Európa szívében, Magyarország fővárosában, Budapesten a Duna partján.
2009 júliusában a Google és a Guggenheim Múzeim által kiírt pályázaton indultunk  1.kep 2009 júliusában a Google és a Guggenheim Múzeim által kiírt pályázaton indultunk  2.kep 2009 júliusában a Google és a Guggenheim Múzeim által kiírt pályázaton indultunk  3.kep 2009 júliusában a Google és a Guggenheim Múzeim által kiírt pályázaton indultunk  4.kep
APROPÓ
Mint ahogy azt az ARS POETICA menüpontban is megfogalmaztuk, az embert naponta érik impressziók, melyek új gondolatokra sarkallják. Szeretnénk ennek a blognak a segítségével megmutatni velünk mik történnek, milyen hatások, impulzusok érnek.


CIMKÉK:
szekrény
pályázat
nyaraló
nappali
megjelenés
lakberendezés
iroda
inspiráció
felújítás
design
belsőépítészet