ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN

December 29, 2018 - BUDAPEST

Amikor befotóztatunk egy-egy általunk tervezett kész lakást vagy családiházat, a fotográfus mindig szuper részletfotókat is készít. Mivel azonban 10-15 fotónál többet teljesen felesleges bemutatni -mivel unalmassá válik- ezek többnyire a virtuális tér enyészetévé válnak: ilyenkor év végén persze elő-elő kerülnek a nagy rendrakás alkalmával, de önmagunkban 1-1- képként valóban nem lehet velük mit kezdeni. Most azonban átfésültük és egy csokorba gyűjtöttük ezeket a képeket a megannyi fotózásból és az alábbiakban büszkén mutatjuk be Nektek.


ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN
ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN 1.kep ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN 2.kep ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN 3.kep ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN 4.kep ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN 5.kep ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN 6.kep ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN 7.kep ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN 8.kep ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN 9.kep ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN 10.kep ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN 11.kep ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN 12.kep ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN 13.kep ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN 14.kep ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN 15.kep ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN 16.kep ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN 17.kep ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN 18.kep ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN 19.kep
APROPÓ
Mint ahogy azt az ARS POETICA menüpontban is megfogalmaztuk, az embert naponta érik impressziók, melyek új gondolatokra sarkallják. Szeretnénk ennek a blognak a segítségével megmutatni velünk mik történnek, milyen hatások, impulzusok érnek.


CIMKÉK:
szekrény
pályázat
nyaraló
nappali
megjelenés
lakberendezés
iroda
inspiráció
felújítás
design
belsőépítészet