2018 EDDIG

Augusztus 15, 2018 - BUDAPEST
Címkék:
Nagyon nehéz dolog évet összefoglalni belsőépítészként: Egyrészt munkáink tervezéstől a megvalósításig tartó folyamata nem igazodik a naptárhoz, másrészt egy igazán jól dokumentálható mérföldkő létezik az pedig a végleges, kész, használatba vett és belakott otthon. Mivel pedig egy számunkra igen fontos és kedves tervezésünk készült el nemrégiben, így most vált aktuálissá a számvetés.
2018 EDDIG
Remek játék egymás mellé rakni a még nyers falak fotóit és a berendezett már lakott állapotot. Igaz csak két fotó, de nekünk a tervezők számára minden részlete megannyi izgalmas emléket is jelent: miként alakul ki tervlapon a megrendelő számára is tökéletes és optimális megoldás az első tervezői koncepcióból, majd a kivitelezés alatt a felmerülő problémák átbeszélése a kivitelezővel, érvelés a hiba kijavítása mellett, megoldási javaslatok kidolgozása, a javítások ismételt ellenőrzése.
2018 EDDIG 1.kep 2018 EDDIG 2.kep 2018 EDDIG 3.kep 2018 EDDIG 4.kep 2018 EDDIG 5.kep 2018 EDDIG 6.kep 2018 EDDIG 7.kep 2018 EDDIG 8.kep
APROPÓ
Mint ahogy azt az ARS POETICA menüpontban is megfogalmaztuk, az embert naponta érik impressziók, melyek új gondolatokra sarkallják. Szeretnénk ennek a blognak a segítségével megmutatni velünk mik történnek, milyen hatások, impulzusok érnek.


CIMKÉK:
szekrény
pályázat
nyaraló
nappali
megjelenés
lakberendezés
iroda
inspiráció
felújítás
design
belsőépítészet