TÉVÉ OTTHON

December 22, 2015 - BUDAPEST
Címkék:
A televíziózás egyre őrültebb tempóban változik. A technológia nem csak megnövelte a képernyő méretét, és tette a TV-t falba simuló szinte kétdimenziós tárggyá, hanem szokásainkat is megváltoztatta. Manapság nem csak tévét nézünk, mellette tartalmakat stream-elünk, filmet kölcsönzünk, video-játékot játszunk, online rendelünk, ismerőseinkkel video-telefonálunk, esetleg otthonunk gépészeti beállításait vezényeljük. Ennek megfelelően a TV elhelyezése is sokat változott.
TÉVÉ OTTHON
A TV napjainkra már nem csupán a televízió-műsorok nézésére szolgáló gép, hanem kapcsolat a külvilággal. Egy képernyő, melyen a legkülönbözőbb tartalmakat jeleníthetünk meg. Ennek megfelelően a tévé helyének megtervezésénél ügyelni kell az összes számunkra fontos funkcióra és az adott funkcióhoz tartozó egyéb kiegészítők megfelelő és gusztusos elhelyezésére. A funkcionális szempontokon túl ott van még a képernyő méretnövekedése következtében kialakult hatalmas fekete "felület", mely nemcsak ronda, hanem hatalmas porfogó-felület. Egyszóval valamit kezdeni kell ezzel a kérdéssel: Minden tervezésünk során szembesülni szoktunk a fenti leírt problémákkal, így gondoltuk, összeállítunk egy albumot okos, szép és jól működő megoldásokról. A BLOG-ban található kép egyik tervezésünkből megvalósult lakás, melyben a TV a komódból tud kiemelkedni. Kellemes nézelődést!


TÉVÉ OTTHON 1.kep
APROPÓ
Mint ahogy azt az ARS POETICA menüpontban is megfogalmaztuk, az embert naponta érik impressziók, melyek új gondolatokra sarkallják. Szeretnénk ennek a blognak a segítségével megmutatni velünk mik történnek, milyen hatások, impulzusok érnek.


CIMKÉK:
szekrény
pályázat
nyaraló
nappali
megjelenés
lakberendezés
iroda
inspiráció
felújítás
design
belsőépítészet