AMI MIATT SZERETJÜK GÖDÖT

Május 02, 2015 - BUDAPEST
A gödi Duna-part kis utcái remek alkalmat kínálnak kellemes délutáni sétákhoz. Az itt látható házak között megtalálható nagy múltú villaépülettől a szerény ikres beépítésű földszintes "retró" nyaralóházig minden. Mégis olyan harmonikusan férnek meg egymás mellett ezek az épületek, stílusok, életérzések, hogy a szemlélő mint egy kiállításon végigvonulva észre sem veszi az idő múlását és ha netán fáradtan elindul vissza autójához, csak azt sajnálja, hogy elszalasztott benézni a következő utcába.
AMI MIATT SZERETJÜK GÖDÖT
Számunkra épp a fentebb leírtak miatt is különösen megtisztelő ilyen környéken tervezni: Adott egy kialakult külső épített környezet, adott egy meglévő jól-rosszul működő ház, adott egy megrendelő, aki szeretne átgondolt és családja igényeire szabott otthont teremteni és szerencsére adottak voltunk mi is:) 
AMI MIATT SZERETJÜK GÖDÖT 1.kep AMI MIATT SZERETJÜK GÖDÖT 2.kep AMI MIATT SZERETJÜK GÖDÖT 3.kep AMI MIATT SZERETJÜK GÖDÖT 4.kep AMI MIATT SZERETJÜK GÖDÖT 5.kep
APROPÓ
Mint ahogy azt az ARS POETICA menüpontban is megfogalmaztuk, az embert naponta érik impressziók, melyek új gondolatokra sarkallják. Szeretnénk ennek a blognak a segítségével megmutatni velünk mik történnek, milyen hatások, impulzusok érnek.


CIMKÉK:
szekrény
pályázat
nyaraló
nappali
megjelenés
lakberendezés
iroda
inspiráció
felújítás
design
belsőépítészet