TÁVOL-KELETI EGZOTIKUM: Japán Fürdőház Somogy Megyében

Február 02, 2015 - BUDAPEST
Mondja nekem azt valaki, hogy a magyar ingatlanfejlesztőknek nincsenek eredeti ötleteik: Adott egy telek, rajta két hatalmas földszintes, majdnem befejezett nyaralóépület. Csak éppen semmi extra. Miért jönne ide bárki? Minden messze van, kivéve a csend és a nyugalom. Csak ezt minden ház tudja a környéken...
TÁVOL-KELETI EGZOTIKUM: Japán Fürdőház Somogy Megyében
Magyarországon reneszánszukat élik a tematikus hotelek: Bambara, Shiraz, stb. De ki szabja meg, hogy csak hatalmas szállodák indulhatnak ebben a kategóriában a turisták kegyeiért? Ugyan belsőépítészetben a távol-keleti stílus már lecsengett hazánkban, mégis vannak, akik látnak benne fantáziát, és ez nem véletlen: (Pl.: Mala Garden). Befektetői szemszögből tökéletes ez a stílus: egyrészt igen jól kombinálható egyéb modern bútordarabokkal, másrészt kicsit utánajárva a beszerzésnek, konténerszámra fillérekért is beszerezhető.

A fenti koncepció közös kidolgozása után a megrendelő azzal bízott meg minket, hogy egy "Japán Fürdőházat" tervezzünk a meglévő épületekben, melyben 1-2 család elhelyezése lehetséges úgy, hogy a szállodahangulatot teljes mértékben zárójelbe lehessen tenni.
TÁVOL-KELETI EGZOTIKUM: Japán Fürdőház Somogy Megyében 1.kep TÁVOL-KELETI EGZOTIKUM: Japán Fürdőház Somogy Megyében 2.kep TÁVOL-KELETI EGZOTIKUM: Japán Fürdőház Somogy Megyében 3.kep
APROPÓ
Mint ahogy azt az ARS POETICA menüpontban is megfogalmaztuk, az embert naponta érik impressziók, melyek új gondolatokra sarkallják. Szeretnénk ennek a blognak a segítségével megmutatni velünk mik történnek, milyen hatások, impulzusok érnek.


CIMKÉK:
szekrény
pályázat
nyaraló
nappali
megjelenés
lakberendezés
iroda
inspiráció
felújítás
design
belsőépítészet